Новорічна ніч – найособливіша. Тому кожна господиня прагне здивувати присутніх на гулянні та приготувати якомога більше традиційних та оригінальних страв. Водночас поряд з екзотичними салатами найчастіше можна побачити найпопулярніші новорічні напої: шампанське та коньяк.
Але якщо ви вирішили дивувати гостей, то чому б не поекспериментувати й з напоями? Тим більше, що для новорічного столу можна приготувати не тільки смачні, але й дуже корисні коктейлі з натуральних соків. Такі новорічні напої підіймають настрій, покращують травлення та піклуються про ваше здоров’я навіть під час бенкету.
Як готувати та зберігати соки
Для початку поговоримо про те, як готувати та зберігати соки, щоб напої довше залишалися свіжими.
Найпростіший та економічний спосіб – віджати фрукти, овочі та ягоди на шнековому соковитискачі. Приготований таким чином сік зберігає смакову та поживну цінність, не втрачає ензими та корисні речовини. Зберігається напій у холодильнику 72 години у закритій скляній тарі. Для більш тривалого зберігання можна розлити у спеціальні форми та заморозити у морозилці. Тоді у вас вийде натуральний фруктовий лід, який потім можна просто додавати в мінеральну воду. Прекрасний спосіб урізноманітнити меню для найледачіших.
Але якщо ми плануємо дивувати гостей, тоді ускладнюємо завдання і переходимо до оригінальніших рецептів.
There are no reviews yet.