Ingredients:
Різдвяний сік
Ферменти ананасу та сила антиоксидантів малини може кишківнику уникнути переїдання.
- Відділіть виноград від грона, ретельно промийте його та малину. Зніміть шкірку з ківі, наріжте його невеликими шматочками. Зніміть шкірку з ананаса, видаліть його тверду серцевину і наріжте кільцями.
- Встановіть важіль у важіль “close” (закрито) та завантажуйте ананас, капусту калі та ківі. Після віджиму перемкніть важіль у режим “half open” (напіввідкритий), щоб вийшла макуха.
(Вилийте отриманий сік у підготовлену склянку).
- Перемикніть важіль у режим “close” (закрито) та вичавлюйте виноград та малину. Після віджиму перемкніть важіль у режим “half open” (напіввідкритий), щоб вийшла макуха.
(Для створення двошарового коктейлю повільно вливайте отриманий сік у склянку із соком з ананасу, капусти та ківі).