Ingredients:
Суп з кукурудзи
- Відваріть качан кукурудзи до того часу, коли зерна легко можна буде відокремити від качана, але головне – не переваріть кукурудзу.
- Встановіть важіль у режимі “close” (закрито), увімкніть соковитискач та залийте молоко.
- Почергово приготуйте сік із кукурудзи та цибулі.
- Після вичавки перемкніть важіль у режим “half open” (напіввідкритий), щоб вийшла макуха.
- Залийте в каструлю отриману рідину з кукурудзи та молока, потім закип’ятіть її на середньому вогні, помішуючи, щоб не обпектися.
* У даному рецепті можна використовувати консервовану кукурудзу, проте рідину з банки потрібно попередньо злити. Солодкий чи солоний смак консервованої кукурудзи можна змити водою.