Професійний універсальний соковитискач HUROM на виставці FORECH

Професійний універсальний соковитискач HUROM на виставці FORECH

    Історія виставок налічує щонайменше кілька тисяч років. І хоча за цей час багато що змінилося, важливість виставок тільки збільшилася. Особливо професійних. Адже це можливість з перших вуст дізнатися про новинки та тренди у галузі, поспілкуватися з колегами.

    8-10 листопада компанія HUROM на виставці FORECH у Києві знайомила рестораторів із можливостями шнекових соковитискачів для дому та для бізнесу. Сьогодні для успіху закладу недостатньо просто якісно робити свою справу, необхідно бути унікальною, пропонувати своїм клієнтам щось особливе. І один із варіантів стати цікавішим – це запропонувати відвідувачам ексклюзивні сокові коктейлі – не лише смачні, а й дуже корисні, а також нову подачу традиційних напоїв та страв із використанням фрешів, отриманих шляхом холодного віджиму.

    Ми були раді зустріти старих знайомих і знайти нових друзів. Представити професійним рестораторам, кухарям та барменам нові можливості, які відкриває перед ними джус-прес Hurom.

    Якщо Ви теж зацікавлені, як Ваш ресторан, бар або кав’ярня можуть стати більш привабливими для клієнтів, звертайтеся за безкоштовною консультацією: +38 (098) 692 23 60

    Hurom

    Професійний універсальний соковитискач HUROM на виставці FORECH - Hurom

    Схожі публікації