Сервис

Обращаясь в авторизованный сервисный центр Hurom, Вы можете быть уверены в качестве обслуживания, а также, что все запчасти будут оригинальными, корейского производства.

Чтобы отправить заявку на сервис, заполните, пожалуйста, ссылку ниже. После получения заявки мы свяжемся с Вами в течение 48 часов.

Обращаем Ваше внимание!

  1. На Hurom не распространяется международная гарантия, т.е. она действует только на официально поставляемые в Украину соковыжималки.
  2. На приборы китайского производства (подделки Hurom) не подходят оригинальные детали.
  3. После отравки соковыжималки или отдельных деталей в сервисный цент ОБЯЗАТЕЛЬНО сообщите номер накладной на отправку

Если у Вас остались вопросы, Вы можете связаться с отделом сервиса
(обратите внимание: прежде, чем звонить или писать в сервис, заполните заявку)

Заявка на сервис
Загрузить фото
Загрузить фото
Сервис
Питання та відповіді:
Хіба їсти фрукти не корисніше, ніж пити сік, вичавлений з них?
Вживання фруктових та овочевих соків збільшує ступінь засвоєння вітамінів, фітонутрієнтів та ензимів у 5 разів у порівнянні, якщо вживати безпосередньо самі овочі і фрукти. Це також зменшує час, необхідний для засвоєння поживних речовин з 4-х годин до 15 хвилин. Клітковина, яку ми отримуємо, вживаючи в їжу овочі і фрукти, допомагає очищувати організм, але у той самий час вона перешкоджає засвоєнню живильної користі фруктів у повному обсязі. Усуваючи в процесі вичавлювання соку зайву клітковину ми отримуємо максимум живильної користі, що міститься у фруктах та овочах. До того ж, нам подеколи тяжко з'їдати за день необхідну кількість фруктів. Отримати необхідну денну порцію вітамінів набагато легше, вживаючи натуральні соки.
З яких продуктів я можу готувати сік, а які не варто класти у соковижималку?
Соковижималка Hurom призначена для отримання соку з більшості фруктів, овочів та зелені, проте варто уникати деяких продуктів, зокрема наступних: смажені горіхи; бобові; цукрова тростина; заморожені фрукти (якщо Ви не використовуєте спеціальну насадку для сорбетів); риба і м'ясо; корінь лакриці та інші продукти з деревини; спеції та висушені рослини; кісточкові фрукти без попереднього вилучення кісток (вишня, черешня, абрикос, персик і т.д.)
Чи правда, що свіжовичавлений сік спонукає значне коливання рівня цукру в крові?
Це залежить від того, який саме сік вичавлюється. Якщо Ви робите сік лише з фруктів, рівень цукру дійсно підвищується. Тому ми рекомендуємо готувати сік, що складається із фруктів, овочів та зелені. Намагайтеся використовувати більше овочів, ніж фруктів. Для запобігання різкого коливання рівня цукру в крові переконайтеся в тому, що Ви вичавлюєте сік з різноманітної зелені чи овочів та обмежуйте кількість солодких фруктів, що Ви додаєте у власні рецепти.
Яким чином підготувати овочі для вичавлювання у соковижималках HUROM?
Ми рекомендуємо нарізати їх шматочками такого розміру, аби вони вільно проходили через горловину завантажувального лотка і не вимагали проштовхування.
Як підготувати фрукти для приготування соку?
Ми рекомендуємо нарізати фрукти на такі шматочки, щоб вони вільно проходили через завантажувальний лоток. У цитрусових, окрім лимона, слід видаляти шкірку. Якщо ваша соковижималка Hurom почала забиватися, то це можна усунути, чергуючи завантаження м'яких фруктів з більш твердими фруктами та овочами.
Як підготувати зелень для приготування соку?
Ми рекомендуємо дрібно нарізати зелень або згорнути великі листи в трубочку, після чого скласти їх навпіл, втім так, щоб розмір був не занадто великий та міг легко проходити через горловину завантажувального лотка. Певні сорти зелені можуть забивати соковижималку, втім варто лише додати кілька шматочків моркви або інших твердих овочів, аби механізм очистився. Також не кладіть у соковижималку мокру зелень, дайте їй просохнути або ж витріть кухонним рушником.
Яке сито рекомендується використовувати?
На повсякдень ми рекомендуємо використовувати дрібне сито, до того ж саме дрібне сито обов'язково застосовувати при вичавлені соку з моркви, буряка і інших твердих продуктів. Крупне сито призначене для чавлення соку з м'яких продуктів, таких як полуниця або ківі.
Чи підійде соковижималка Hurom для комерційного використання?
При використанні побутових соковижималок Hurom виробник рекомендує робити перерву щопівгодини. Тобто між робочими сесіями давати приладу достатню кількість часу для охолодження. Якщо у Вашому кафе не занадто часто замовляють фреш, то використання соковижималок Hurom стане в нагоді (до речі, багато з наших клієнтів-рестораторів обрало для себе саме цей варіант). Якщо у Вашому закладі замовлення на сік робляться постійно і передбачається, що соковижималка буде працювати кілька годин без перерви, тоді варто звернути увагу на професійну комерційну модель Hurom H22 Promaster, розроблену спеціально для тривалих навантажень і застосування в джус-барах.
Як довго я можу зберігати сік, вичавлений у соковижималках Hurom?
Відповідь залежатиме від продуктів, з яких Ви приготували сік, а також від місця його зберігання. Ми рекомендуємо пити соки відразу після їх приготування, аби отримати максимум смаку та поживної користі. Якщо ж Вам необхідно залишити сік на потім, то слід пам’ятати, що фруктові соки зберігають свою свіжість протягом 48 годин, а овочеві краще випити протягом 12 годин після приготування.
Я не можу від'єднати чашу від корпусу, що мені робити?
Найімовірніше це було спричинено зайвою кількістю продуктів у чаші або ж попаданням нехарчових матеріалів у соковижималку. Натисніть і утримуйте кнопку Reverse продовж 3-5 секунд, наливаючи воду в горловину завантажувального лотка. Повторіть цей процес 2-3 рази. Поступово розгойдуючи чашу з повільною амплітудою, спробуйте зняти її догори рухом.