технологія

Революційна технологія

Ми винайшли технологію повільного віджиму SST (slow squeeze technology) і більше 40 років вдосконалювали її, щоб ви насолоджувалися найкращим в світі соком HUROM у себе вдома.

Обертаючись на швидкості 40 обертів на хвилину, шнек соковижималки HUROM акуратно, швидко і дбайливо видавлює сік з фруктів і овочів без нагріву, не руйнуючи містяться в ньому вітаміни.

Від прототипу - до шедевру
Фахівці HUROM™ винайшли і більше 40 років вдосконалювали шнек, аби досягти вершини досконалості у вичавлюванні соку!
1974
Перший шнек горизонтальної соковижималки
1988
Винайдено і запатентовано шнек вертикальної соковижималки
2008
Перше покоління шнеків HUROM холодного віджиму
2015
Друге покоління шнеків HUROM холодного віджиму
Запатентована технологія холодного віджиму HUROM

Процес холодного віджиму SST схожий на ручне вичавлювання соку за допомогою, наприклад, пресу для цитрусових: сік видобувається завдяки потужному тиску зверху, що доповнюється додатковим обертанням.

На відміну від звичайних соковижималок, які зазвичай лише подрібнюють інгредієнти, технологія повільного віджиму дозволяє делікатно вичавити сік з фруктів, овочів, горіхів та зернових культур, зберігаючи їх користь, натуральний смак та аромат. Без нагрівання, тертя і зайвого шуму.

Технологія потужного повільного віджиму HUROM дозволяє отримати у 2 рази більше соку, кожна краплина котрого зберігає активні компоненти, вкрай необхідні нашому організму.

Найбільш натуральний сік

Технологія повільного віджиму - найприродніший спосіб вичавлювання соку.
Соковижималка HUROM мінімізує тертя інгредієнтів, що допомагає зберегти корисні поживні речовини.
За допомогою потужного тиску і безперервного обертання соковижималка HUROM видобуває усі поживні речовини з овочів та фруктів.

Яким чином вичавлюється сік HUROM
Етап 1

Підготовка інгредієнтів
Наріжте і помістіть інгредієнти в соковижималку HUROM

Етап 2

Віджим соку
Інгредієнти рухаються вниз по направляючим шнека, віддаючи власний сік

Етап 3

Вихід макухи
Макуха відокремлюється від соку і виходить через «отвір для макухи»

Етап 4

Отримання соку
Сік проходить крізь сито та наповнює чашу